SolarMundo Helmond

levert betaalbare en duurzame zonnepanelen voor mensen die willen besparen op hun energierekening. Doordat energie steeds kostbaarder word, is de overstap naar groene energie steeds sneller gemaakt. KwaliteitTransparantie Veiligheid daar staat SolarMundo voor. Wij zijn niet voor niks GOUD installateur Enphase.

Dino AchthovenDino Achthoven
20:20 16 Oct 23
Het staat eigenlijk al aangegeven op de site, Deskundig Advies, Eerlijke Prijs, Korte Lijnen, Vakwerk. Altijd fijn als de werkelijkheid het overtreft. Goed geïnformeerd, duidelijke afspraken, geen cent teveel en hoge kwaliteit, maar ook professioneel en prettig in omgang. Wat wil een mens nog meer. Geen omkijken naar, snelle levering en alles werkt vooralsnog prima. Ga zo door!
Johan WoutersJohan Wouters
16:27 27 Sep 23
Vanaf het 1e gesprek voor advies tot de afname is alles super verlopen. Goede communicatie en vakkundigheid en ze gaan met zijn allen voor de veiligheid dat kan helaas niet iedereen zeggen.
Leon MansLeon Mans
17:47 22 Sep 23
Marlon, een dikke dankjewel voor jou en je personeel. Het was een prettige samenwerking vanaf het eerste moment. Mijn advies naar jou, blijf wie je bent, want daar zijn wij nu ontzettend goed mee geholpen.Een week na de technische schouw liggen de panelen al.Super sociaal, eerlijk en daarmee goed op maat advies vanaf de introductie tot en met het leveren/plaatsen van de zonnepanelen. Ook een goede nazorg rondom de registratie. Top!
Michel de KramerMichel de Kramer
16:36 21 Sep 23
Vandaag zijn er 13 zonnepanelen door SolarMundo gelegd.Van te voren al een gesprek gehad met Marlon, daarna nog een technische schouwing door Andre.Beiden gaven vertrouwen en nemen de tijd om vragen te beantwoorden.Zoals gezegd was het vandaag zover en kwam de ploeg iets later dan verwacht door enorme drukte op de weg.Hier netjes over gebeld dat het iets later zou worden.De mensen die kwamen leggen zijn zeer terzake kundig, netjes te woord gestaan bij vragen en de panelen liggen zeer netjes op het dak!Na de installatie netjes uitleg gekregen over de installatie, de app en de aanpassingen in de meterkast.Bij vertrek was alle rommel netjes opgeruimd en ik kan SolarMundo dus ook absoluut aanraden aan iedereen!
Paul MertensPaul Mertens
19:13 13 Sep 23
SolarMundo heeft vandaag 15 zonnepanelen op ons dak geplaatst. Het voortraject en offerte waren duidelijk, na de technische schouw konden ze al binnen anderhalve week geplaatst worden. De communicatie met Marlon en monteurs verliep vlekkeloos. De panelen liggen er mooi strak op, dikke pluim!
Iris JanssenIris Janssen
17:55 11 Sep 23
Aan te raden. Kwaliteit / prijsverhouding goed en ze komen hun afspraken na. Zeer tevreden.
Bert HaexBert Haex
12:51 05 Sep 23
Vooraf zeer duidelijke informatie ontvangen van Marlon over wat er geplaatst gaat worden en hoe. Anderhalve week na de technische schouwing al installatie gepland, dus zeker geen lange wachttijden.Op de dag van installatie gelukkig mooi weer en na een paar uurtjes lagen de 15 panelen al op het dak, 8 voor en 7 achter.Complimenten voor Dré inzake zijn kennis, bedrevenheid en plezier waarmee hij zijn werk verricht. En zeker niet te vergeten de installateurs van de panelen die alles op het dak hebben gemonteerd!Zal SolarMundo zeker aanraden als je van plan bent om zonnepanelen te laten plaatsen!
Mark van LieshoutMark van Lieshout
19:15 10 May 23
Vandaag installatie van 10 zonnepanelen op ons dak. Geregeld in een ochtend. Nette en goede installatie, samen met advies voor een extra groepenkast en een iets aangepaste plaatsing van de zonnepanelen vanwege de uitvoering van het dak. Duidelijke en goede prijsstelling voor hetgeen men levert.
Robert ImmelRobert Immel
08:29 25 Apr 23
Niks anders dan lof voor dit bedrijf!De offerte was snel en duidelijk en het persoonlijke contact met Sven is zeer fijn. Marlon die met je mee denkt, waar andere partijen in het aanvraagproces dat duidelijk nalaten. En André met zijn mannen die de aansluiting bij mij thuis heeft gedaan, met wie je lekker kan lachen. Dit bedrijf en zeker de mensen verdienen absoluut een 5 sterren review!
js_loader

Wek u eigen energie op in Helmond

Wilt u geld besparen op uw energierekening en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst? Overweeg dan om zonnepanelen te laten installeren op uw huis in Helmond. Bij Solarmundo hebben we ruime ervaring met het leveren en plaatsen van hoogwaardige zonnepanelen.

zonnepanelen platdak landscape gelegd op het zuiden

DESKUNDIG ADVIES

Persoonlijk advies, met hoogwaardig technisch kennis

EERLIJKE PRIJS

Op maat ontwerp, een eerlijke prijs en optimaal rendement

KORTE LIJNEN

Eén aanspreekpunt begin tot het einde…wij ontzorgen U

VAKWERK

A kwaliteit in materiaal, en gecertificeerd monteurs

zonnepanelen op platdak oostwest gelegd

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

U kunt op bijna elke dak zonnepanelen plaatsen. In een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts, bij u thuis, bekijken we de mogelijkheden en geven we deskundig advies. Of u zonnepanelen op u woning kan laten installeren, hangt van een paar zaken af:

  • Bent u eigenaar van de woning?
  • Is u dak in goede staat?
  • In welke windrichting ligt u dak?
  • Is er schaduw op uw dak?
  • Zijn de dakpannen in goede staat?

Kiezen voor Solarmundo is kiezen voor KWALITEIT

Bij Solarmundo staat kwaliteit voorop. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige zonnepanelen en bieden uitgebreide garantie op onze producten. Met onze jarenlange ervaring in de zonne-energiebranche kunnen wij je deskundig advies geven over de mogelijkheden voor u specifieke situatie. Onze monteurs zijn opgeleid en beschikken over officieel erkende certificaten. Onze 3 kernwaardes zijn daarom ook KWALITEITTRANSPARANTIEVEILIGHEID.

zonnepanelen op platdak landscape

Onze diensten

Solarmundo biedt een compleet pakket aan op het gebied van zonne-energie. Wij verzorgen advies, installatie en service, zodat u zonnepanelen optimaal functioneren en u het maximale rendement behaalt uit u investering. Wij hanteren scherpe tarieven en zijn transparant over de kosten.
In de prijzen van Solarmundo zijn alle bijkomende kostenposten inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Zonnepanelen

Laadpalen

Service

Groepenkasten

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen bestaan uit zonnecellen, die naast elkaar in een weerbestendig frame worden geplaatst. Zonnecellen worden gemaakt van silicium.De grondstof van silicium is zand en dat is in overvloedige hoeveelheden aanwezig op aarde. Het meest gebruikte type zand heet ‘polykristallijn silicium’. Panelen die hiervan zijn gemaakt zijn blauw van kleur. De monokristallijn panelen hebben vaak een donkere kleur. Meest gangbaar is de keuze voor zwarte panelen. De zonnecellen vangen licht op, en zetten dat om in gelijkstroom. Via een omvormer wordt deze gelijkstroom omgezet in wisselstroom, die gelijk in huis gebruikt kan worden. Eventueel te veel opgewekte energie wordt teruggeleverd aan het energienet.

 URE FULL BLACK 400wp Glas folie

URE 400 WP FULL BLACK

URECO 400 Wp Full Black

Van cel tot paneel geproduceerd in Taiwan door een van de grootste producenten ter wereld. De kwaliteit van dit paneel is uitzonderlijk. Mooi egaal zwart van kleur. En door het hoge vermogen van 400Wp heb je meestal een paneel minder nodig dan bij de budget panelen.

URE FULL BLACK  425wp Glasglas

Glas Glas paneel van Bauer Solartechnik GmbH

URECO 425 Wp Full Black N-type

Dit zonnepaneel combineert de N-type zonnecellen met glas-glas technologie. Het resultaat is een buitengewoon hoge vermogensgarantie van 87.40% na 30 jaar. En met de productgarantie van 25 jaar, geniet jouw klant langdurig van de hoogste energieopbrengsten!

 RECOM FULL BLACK 425wp Glasglas

Longi 410

RECOM 425 Wp Full Black

N-type zonnecellen [TOPCon] worden gezien als de technologie van de toekomst. N-type [TOPCon] technologie garandeert hoge prestaties en lage degradatie van de PV-module, waardoor de resultaten en de opbrengst in de tijd aanzienlijk verbeteren. De “Lynx” serie zonnepanelen is de ideale oplossing voor eindgebruikers die een betrouwbaar en kwaliteits pv-product willen.

Enphase IQ7 PLUS Micro-Omvormer

URE 400 WP FULL BLACK

Enphase IQ serie, de zevende generatie micro-omvormers, is klaar voor het slimme energienet en bereikt de hoogste efficiëntie voor module level vermogenselektronica. De IQ 7+ overtreft de betrouwbaarheid en robuustheid van de vorige generaties micro-omvormers. De polymeer behuizing en het revolutionaire kabelsysteem maken de installatie eenvoudig.

Enphase IQ8 PLUS Micro-Omvormer

URE 400 WP FULL BLACK

De IQ8-serie van Enphase bevat de meest intelligente micro-omvormers ooit. Deze micro’s zijn speciaal ontworpen om het maximale te halen uit de nieuwe generatie zonnepanelen. Ze leveren de hoogste energieproductie en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. En met meer dan 1 miljoen testuren, kun je wel stellen dat ze onovertroffen betrouwbaar zijn.

Enphase IQ8MC Micro-Omvormer

URE 400 WP FULL BLACK
De IQ8-serie van Enphase bevat de meest intelligente micro-omvormers ooit. Deze micro’s zijn speciaal ontworpen om het maximale te halen uit de nieuwe generatie zonnepanelen. Ze leveren de hoogste energieproductie en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. En met meer dan 1 miljoen testuren, kun je wel stellen dat ze onovertroffen betrouwbaar zijn.

Garantiefondsen

Naast de algemene garanties die iedereen kan geven is Solarmundo onder meer aangesloten bij Stichting Garantiefonds Duurzame Energie (GFDE). Deze stichting neemt een aantal garanties voor haar rekening wanneer een zonnepanelenleverancier onverhoopt failliet mocht gaan. Gezien het gegeven dat een compleet systeem twintig tot 25 jaar mee moet gaan, zeker geen utopische gedachte. De investering is meteen vanaf de aanbetaling gegarandeerd. Niet alleen de aanbetaling, maar ook alle toekomstige garantieaanspraken worden direct door de stichting overgenomen. De bij GFDE aangesloten leden dienen tevens aan allerlei technische vereisten te voldoen.

Bedrijven die een zonnepaneelsysteem zakelijk aanschaffen kunnen geen beroep doen op de SGZE. Zij werken vanuit de gedachte dat een bedrijf of ondernemer dezelfde rechten en plichten heeft als zijzelf. SGZE is er uitsluitend voor de particuliere consument en alleen zij kunnen aangemeld worden bij de stichting.

Enphase
Goldinstallateur Enphase
URE 400

Zonnepanelen regio waar wij installeren

Zonnepanelen Ospel

Zonnepanelen Stramproy

Zonnepanelen Roermond

Zonnepanelen Kelpen-Oler

Zonnepanelen Baexem

Zonnepanelen Heythuysen

Zonnepanelen Horn

Zonnepanelen Haelen

Zonnepanelen Roggel

Zonnepanelen Neer

Zonnepanelen Maasbree

Zonnepanelen Reuver

Zonnepanelen Panningen

Zonnepanelen Tegelen

Zonnepanelen Meijel

Zonnepanelen Maarheeze

Zonnepanelen Budel

Zonnepanelen Soerendonk

Zonnepanelen Leende

Zonnepanelen valkenswaard

Zonnepanelen Eersel

Zonnepanelen Waalre

Zonnepanelen Heeze

Zonnepanelen Eindhoven

Zonnepanelen Geldrop

Zonnepanelen Mierlo

Zonnepanelen Nuenen

Zonnepanelen Helmond

Zonnepanelen Bakel

Zonnepanelen Someren

Zonnepanelen Asten

Behoefte aan advies?

Ziet u door alle opties om uw woning of pand te verduurzamen, het bos niet meer? Dat begrijpen wij wel. Neemt u dan contact met ons op en dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.