Solarmundo ondersteunt verenigingen & stichtingen

Kunt u als vereniging of stichting wel wat financiële steun gebruiken dan is ”Solarmundo” de juiste partner. Bent u nieuwsgierig? Klik op onderstaande button en vul uw vereniging / stichting en contactgegevens in, wij zullen u daarna persoonlijk benaderen en informeren over de mogelijkheden.

Lokaal betrokken

Naast menig bedrijven betalen sport- en buurtvereniging vaak ook een aardig bedrag aan energiekosten. SolarMundo biedt graag de mogelijkheid om voor een vereniging een vaste besparing (energie) te realiseren.

De besparing die gerealiseerd wordt kan de vereniging besteden aan andere doeleinden. Of breng de vereniging leden aan die zonnepanelen willen dan kan SolarMundo nog meer betekenen. Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn in de regio. Daarom ondersteunt SolarMundo onderstaande sport- of buurtvereniging.

Voor alle sportverenigingen hebben wij een unieke bonus systeem. Neem contact met ons op wij komen het graag uitleggen.

Behoefte aan advies?

Ziet u door alle opties om uw woning of pand te verduurzamen, het bos niet meer? Dat begrijpen wij wel. Neemt u dan contact met ons op en dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.