Solarmundo ondersteunt verenigingen & stichtingen

Kunt u als vereniging of stichting wel wat financiële steun gebruiken dan is ”Solarmundo” de juiste partner. Bent u nieuwsgierig? Klik op onderstaande button en vul uw vereniging / stichting en contactgegevens in, wij zullen u daarna persoonlijk benaderen en informeren over de mogelijkheden.

Lokaal betrokken

Naast menig bedrijven betalen sport- en buurtvereniging vaak ook een aardig bedrag aan energiekosten. SolarMundo biedt graag de mogelijkheid om voor een vereniging een vaste besparing (energie) te realiseren.

De besparing die gerealiseerd wordt kan de vereniging besteden aan andere doeleinden. Of breng de vereniging leden aan die zonnepanelen willen dan kan SolarMundo nog meer betekenen. Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn in de regio. Daarom ondersteunt SolarMundo onderstaande sport- of buurtvereniging.

Voor alle sportverenigingen hebben wij een unieke bonus systeem. Neem contact met ons op wij komen het graag uitleggen.

Wat zijn de voordelen van Solarmundo ?

  Solarmundo is volledig onafhankelijk en monitort prijzen van bijna alle energieleveranciers en kan hierdoor altijd een gepaste aanbieding voor u maken.
 Nadat een energiecontract is afgesloten hoeft u de prijzen niet meer zelf in de gaten te houden, Solarmundo doet dit voor u.  Als de energieprijzen dalen zal Solarmundo contact met u op nemen om een betere deal voor te realiseren. De keuze is vervolgens uiteraard geheel aan u.
 U hoeft niet langer in de slag met de vele aanbieders die u telefonisch of aan de voordeur benaderen. U bent verzekerd van de meest gunstige tarieven en voorwaarden.
 Op langdurige energiecontracten is vaak een boeteclausule van toepassing. Ook dat is geen probleem, Solarmundo werkt met een geavanceerd computersysteem, dit registreert wanneer er een betere deal gemaakt kan worden zonder dat daar kosten aan verbonden zijn.

Wijkvereninging – voorbeeld2020-08-18T17:59:53+02:00

Behoefte aan advies?

Ziet u door alle opties om uw woning of pand te verduurzamen, het bos niet meer? Dat begrijpen wij wel. Neemt u dan contact met ons op en dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.