Ondersteuning van collectieve bewonersinitiatieven en (buurt/sport)verenigingsondersteuning

SolarMundo heeft jarenlange ervaring en expertise in het ondersteunen van verenigingen en
het mee opzetten van bewonersinitiatieven. Ondersteuning waarbij uw vraag en idee centraal blijft staan,
en waarbij uw buurt en uw vereniging nog mooier en sterker wordt!

Sponsoring: projecten met een financiële tegemoetkoming voor de vereniging, bij ieder lid dat meedoet in een duurzaamheidsinvestering.
Van collectieve inkoop zonnepanelen tot een groenproject in de buurt, van het organiseren van infoavonden voor en met de buurt tot een gezamenlijk isolatieplan. Samen de schouders eronder zetten om uw droom te verwezenlijken.

Voor alle buurtverenigingen hebben wij een unieke bonus systeem.

SPONSORING INFO

Lokaal betrokken

Naast menig bedrijven betalen sport- en buurtvereniging vaak ook een aardig bedrag aan energiekosten. SolarMundo biedt graag de mogelijkheid om voor een vereniging een vaste besparing (energie) te realiseren.

De besparing die gerealiseerd wordt kan de vereniging besteden aan andere doeleinden. Of breng de vereniging leden aan die zonnepanelen willen dan kan SolarMundo nog meer betekenen. Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn in de regio. Daarom ondersteunt SolarMundo onderstaande sport- of buurtvereniging.

Voor alle sportverenigingen hebben wij een unieke bonus systeem. Neem contact met ons op wij komen het graag uitleggen.

SPONSORING INFO
Wijkvereninging – voorbeeld2020-08-18T17:59:53+02:00

Behoefte aan advies?

Ziet u door alle opties om uw woning of pand te verduurzamen, het bos niet meer? Dat begrijpen wij wel. Neemt u dan contact met ons op en dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.

JA, IK WIL ADVIES