Duurzaam en lokaal

SolarMundo-duurzaamadviesbureau uit Weert is een bedrijf dat actief is in Limburg en Zuid-Oost Brabant. Gericht op verduurzaming van uw woning en bedrijfspand en werkend met partners met expertise en ervaring. Voor verduurzaming, energiebesparing en kostenbesparing bent u bij SolarMundo aan het juiste adres!

Uw wens is ons vertrekpunt

Wij voorzien onze klanten, gevraagd en soms ongevraagd,  van duurzaam advies. In een totaalplaatje bieden wij de oplossingen, met uw vragen en wensen als vertrekpunt!

U vindt bij ons een eerlijk advies en een faire prijs. U wilt dicht bij huis bijdragen aan een schonere wereld en ziet uw investering graag terug in een mooie financiële besparing.

Omdat het anders kan..

Duurzame energie als alternatief voor fossiele brandstoffen. Ons advies is gericht op een schone wereld, met duurzame en voordelige alternatieven voor uw situatie.

  • Een isolatieplan voor uw woning of bedrijfspand

  • Plaatsing van zonnepanelen

  • Sfeervolle ledverlichting

  • De overstap naar energiecollectief

  • Warmtepompen en Airco`s

Stuk voor stuk investeringen die bijdragen aan een schoner milieu en aan een flinke besparing in uw portemonnee.

En is uw wijk of vereniging het vertrekpunt, dan pakken we de zaken groter aan, gericht op een groter aantal deelnemers en  een win-win situatie voor alle partijen!

Ontzorging door maatwerk

Vanuit persoonlijk contact, verkennen we uw wensen en uw situatie. Bekijk onze diensten en zie hoe ook ú kunt investeren en besparen tegelijk!

SolarMundo werkt uitsluitend met gecertificeerde aanbieders. Deze leveranciers zorgen voor de kwaliteit die u zoekt en SolarMundo begeleidt hierin het proces; van een 1e oriëntatie tot een laatste oplevering. Ontzorging van de klant is hierin ons motto!

Meer informatie of een afspraak? U kunt zowel telefonisch als per email contact opnemen. Onder aan de pagina vindt u onze contactgegevens.

Stap 1

Meld je aan voor een gratis adviesgesprek

Vanuit een concreet plan of een globaal idee, denken wij graag met u mee om uw wens verder vorm te geven. Denkt u aan isolatie van uw woning? Aan zuiniger verlichting, uw energietarief onder de loep of zonnepanelen op uw dak? Er is veel mogelijk en uw ideeën zijn altijd de moeite waard om te bespreken.

Stap 2

Het bespreken en bekijken van uw situatie op locatie

Wij nemen de tijd voor u en bekijken ter plekke de mogelijkheden. Maatwerk, omdat iedere situatie uniek is.

Stap 3

Een Plan van Aanpak op maat, met inzicht in de kosten en de besparingen

Samen maken we uw wensen concreet en in een offerte zetten we de kosten voor u op een rij.  Niet enkel de kosten, juist ook de besparingen als gevolg van de investeringsmaatregelen, brengen we voor u in kaart. Zo weet u precies welke investeringen lonen en wat dit concreet voor u betekent!

Stap 4

Uitvoering door onze partnerbedrijven

Het moment waar het uiteindelijk om gaat: vakmensen gaan voor u aan de slag en realiseren uw wensen. Op een moment dat het voor u uitkomt, afgestemd op uw agenda, uw verbouwing  of verhuisplanning.

Stap 5

Regievoering door SolarMundo, ontzorging tot het laatste moment

SolarMundo bewaakt de kwaliteit en de voortgang en blijft uw aanspreekpunt. Een duurzame klantrelatie is ons streven, waarbij u graag van onze diensten gebruik blijft maken! Voor particulieren ontzorgen we de klant met inzicht in subsidies en door btw-teruggave uit handen te nemen. Ook dat is het voordeel van één contact. Een duurzame klantrelatie waarbij  Solarmundo ontzorgt!

Heeft u nog vragen?

Neemt u vrijblijvend contact met ons op, voor informatie, advies en voor het maken van een afspraak. Uw wens staat centraal,  van inventarisatie tot en met uitvoering . Dat is waarom mensen kiezen voor SolarMundo!

Meer weten? Bel 0495-230020 of mail info@solarmundo.nl
voor een persoonlijk antwoord op uw vragen.

Laurens Mijnheer
Laurens MijnheerAccountmanager / Mede Eigenaar
Laurens Mijnheer, werkend aan een groenere wereld van morgen. Ervaring in techniek, woningbouw en ondersteuning van wijkprojecten en bewonersinitiatieven op wijkniveau. Iedere klant vraagt om maatwerk, want iedere vraag is uniek. Meedenken met de klant is het motto en van daaruit kijken naar wat mogelijk is!
Stuur een mail
Marlon de Mey
Marlon de MeyAccountmanager / Eigenaar
Ervaren accountmanager met een bewezen geschiedenis van werken in de internetindustrie. Bekwaam in Operations Management, Energiebesparing, Coaching, Retail, Sales en Store Management. Sterke sales professional Ik denk in kansen en mogelijkheden, het is mijn uitdaging om uw wensen zo goed mogelijk te vertalen naar een eindresultaat waar u 100% tevreden over bent!
Stuur een mail
Max Weekers
Max WeekersAccountmanager
Als jonge enthousiaste ondernemer ben ik altijd op zoek naar uitdagingen, nieuw in deze branche en met een groot netwerk is het mijn uitdaging om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, een prettige samenwerking en een mooi eindresultaat neer zetten waar alle partijen 100% tevreden over zijn is dat is waar ik naar streef.
Stuur een mail
Leonie Leupen
Leonie LeupenAccountmanager
Een enthousiaste ondernemer met een senior ervaring in de Consultancy, Sales- en Marketing-wereld. Ik help u graag duurzaam te kunnen wonen en werken. Samen kijken we wat in uw situatie de beste oplossing is. Welke stappen kunt u nu al zetten, en wat kunt u in de toekomst doen.
Stuur een mail

Behoefte aan advies?

Zie je door alle opties om uw woning of pand te verduurzamen, het bos niet meer? Dat begrijpen wij wel. Neem dan gerust contact met ons op en dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.

JA, IK WIL ADVIES