info@solarmundo.nl | Tel: 06-43050300 - 06-22034517

Krachten bundelen is ons motto

Over ons

 

DUURZAAM EN LOKAAL

SolarMundo is een jong bedrijf uit de regio Weert, gericht op duurzame inzet in Limburg en Brabant. SolarMundo is een verzameling van expertise en ervaring, waarmee wij onze krachten gebundeld hebben.

 

UW WENS IS ONS VERTREKPUNT

Wij voorzien onze klanten, onze opdrachtgevers, gevraagd en soms ook ongevraagd,  van duurzaam advies. Hierbij denken we graag met u mee en bieden vanuit een totaalplaatje de ideeën en oplossingen voor uw vragen en wensen. Uw wens is ons vertrekpunt!

Bent u op zoek naar eerlijk advies, wilt u dicht bij huis bijdragen aan een schonere wereld voor morgen en ziet u graag dat uw investering u ook een flinke financiële besparing oplevert? Dan bent u bij SolarMundo aan het goede adres!

 

WIJ GELOVEN DAT HET ANDERS KAN

Duurzame energie als alternatief voor fossiele brandstoffen. In ons advies kijken wij altijd naar schonere, duurzame en voordelige alternatieven voor uw situatie. Of het nu gaat om een isolatieplan voor uw woning of bedrijfspand, om plaatsing van zonnepanelen, vervanging van gloeilamp of t.l.-buis door ledverlichting of om het regelen van de overstap naar een andere energieleverancier. Het zijn stuk voor stuk investeringen die op maat gemaakt voor uw situatie, bijdragen aan een schoner milieu en aan een flinke besparing in uw portemonnee.
En is uw wijk of vereniging het vertrekpunt, dan pakken we de zaken groter aan, op zoek naar een groter aantal deelnemers en  een win-win situatie voor alle partijen!

 

MAATWERK EN ONTZORGING VANUIT PERSOONLIJK CONTACT

Vanuit persoonlijk contact, liever een keer teveel dan te weinig, verkennen we uw wens en uw situatie. Bekijk onze diensten en zie hoe ook ú kunt investeren en besparen tegelijk! Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u zowel telefonisch als per email contact met ons opnemen.

SolarMundo werkt uitsluitend met gecertificeerde aanbieders. Deze leveranciers zorgen voor de kwaliteit die u zoekt en SolarMundo begeleidt hierin het proces; van een 1e oriëntatie tot een laatste oplevering. Ontzorging van de klant is hierin ons motto!

Stap 1 - Een eerste contact en het plannen van een afspraak

Vanuit een concrete wens of een globaal idee, denken wij graag met u mee om uw wens verder vorm te geven. Denkt u aan isolatie van uw woning? Aan zuiniger verlichting, uw energietarief onder de loep of zonnepanelen op uw dak? Er is veel mogelijk en alle ideeën zijn de moeite waard om te bespreken.

Stap 2 - het bespreken en bekijken van uw situatie op locatie

Wij nemen de tijd om uw wensen te bespreken en bekijken ter plekke de mogelijkheden . Maatwerk, omdat iedere situatie uniek is.

Stap 3 - Een Plan van Aanpak op maat, inzicht in de kosten en de te verwachten besparing

Samen maken we uw wensen concreet en in een offerte zetten we de kosten voor u op een rij. Niet alleen de kosten, juist ook de besparingen als gevolg van de investeringsmaatregelen, brengen we voor u in kaart. Zo weet u precies welke investeringen lonen en wat dit concreet voor u betekent.

Stap 4 - Uitvoering door onze partnerbedrijven

Het moment waar het uiteindelijk om gaat: vakmensen gaan voor u aan de slag en realiseren uw wensen. Op een moment dat het voor u uitkomt, afgestemd op uw verbouwings- en of verhuisschema.

Stap 5 – Regievoering door SolarMundo, ontzorging tot het laatste moment

SolarMundo bewaakt de kwaliteit en de voortgang, wij zijn en blijven uw aanspreekpunt. Ook dat verstaan wij onder Duurzaam. Ons streven is een duurzame klantrelatie waarbij u graag van onze diensten gebruik blijft maken! En gaat er eens iets fout, dan gaat het erom hoe we het voor u weer in goede banen leiden en het voor u oplossen. Ook dat is SolarMundo. Want de klant is koning!

Hebt u nog vragen?

Neemt u vrijblijvend contact met ons op, voor informatie, advies en voor het maken van een afspraak. Uw wens staat centraal, van inventarisatie tot realisatie van uw investering. Dat is waarom mensen kiezen voor SolarMundo als ze hun woning of bedrijfspand verduurzamen. Meer weten? Bel of mail ons voor een persoonlijk antwoord.

Laurens Mijnheer
Accountmanager / Mede Eigenaar

Laurens Mijnheer, werkend aan een groenere wereld van morgen. Ervaring in techniek, woningbouw en ondersteuning van wijkprojecten en bewonersinitiatieven op wijkniveau. Iedere klant vraagt om maatwerk, want iedere vraag is uniek. Meedenken met de klant is het motto en van daaruit kijken naar wat mogelijk is!

Marlon de Mey
Accountmanager / Mede Eigenaar

Ervaren accountmanager met een bewezen geschiedenis van werken in de internetindustrie. Bekwaam in Operations Management, Energiebesparing, Coaching, Retail, Sales en Store Management. Sterke sales professional Ik denk in kansen en mogelijkheden, het is mijn uitdaging om uw wensen zo goed mogelijk te vertalen naar een eindresultaat waar u 100% tevreden over bent!