info@solarmundo.nl | Tel: 06-43050300 - 06-22034517

Projecten

Projecten

...
PostcodeRoos Nederweert-Eind

Nederweert-Eind, zomer 2019. Een postcoderoosproject in uitvoering. Een grootschalig project, waarbij lokaal stroom wordt opgewekt. Een groot aantal huishoudens tekenen hierop in en profiteren mee.

Postcoderoos Nederweert-Eind

Klant maakt reclame voor ons

Weert, Boshoven. augustus 2019. Zonnepanelen voor de particuliere klant. Maatwerk afgestemd op de mogelijkheden van het dak en op de wensen van de klant

Weert, Dhr Van Eerd

...
...
Snelle beslisser

Meneer Slaats is getipt door een vriend dat we goed werk leveren. Direct daarna heeft klant contact opgenomen met ons. Wij maken altijd een afspraak op locatie zodat we alles meteen kunnen meenemen. Alles aan klant uitgelegd hoe we te werk gaan en offerte ter plekke opgemaakt. Klant vroeg meteen waar hij dient te tekenen. En drie weken later stonden de monteurs op de oprit en werd er 22 panelen geplaatst. Klant is zeer tevreden.

Dhr Slaats

Uit de eigen vriendenkring...

Veel klanten bereiken we via een offerte-opvraag; maar ook de vriendenkring telt mee! Zo zijn er vandaag 8 zonnepanelen geplaatst in Stramproy. Aan de achterzijde van de woning, maar hier op de site is het resultaat mooi zichtbaar!

J. Keijers, Stramproy

...

Wilt u een review achterlaten? Dat kan met onderstaand formulier