Energiescan alles wordt voor u tot in de puntjes verzorgd.
Het mooiste hieraan is dat het u niks kost!

Solarmundo Duurzaamadviesbureau Weert doet het voor u!

Met onze onafhankelijke energiescan krijgt u eenvoudig inzicht in hoeveel u aan energiekosten kunt besparen. Bespaar tot wel 450 euro aan elektriciteits- en gaskosten. MKB wel tot 1150 euro per maand. Geheel onafhankelijk en lokaal energie Weert, alles wordt voor u tot in de puntjes verzorgd. Ontzorgen van onze klanten dat is waar Solarmundo voor staat.

GRATIS ENERGIESCAN

Energiebesparing en informatieplicht

Alle bedrijven en instellingen die meer dan 50.000 kwh of meer dan 25.000 m3 gas verbruiken zijn sinds 2019 verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen als de terugverdientijd onder de 5 jaar ligt. Het gaat hierbij om het netto verbruik; eventuele terug levering door zonnepanelen mag hierop niet in mindering gebracht worden.

De controle op deze energiebesparende plicht wordt o.a. uitgevoerd door gemeenten. In het verleden had de controle een lage prioriteit. Met de invoering van de informatieplicht per 1 januari 2019 is hier verandering in gekomen. Het doel van deze informatieplicht is dat bedrijven actief gaan rapporteren welke energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder zijn uitgevoerd. Bedrijven die voor 1 juli 2019 niets gerapporteerd hebben overtreden daarmee de Wet Milieubeheer met mogelijke sancties als gevolg.

Veel ondernemers vinden het een vervelende klus om aan de informatieplicht te voldoen. Solarmundo Duurzaamadviesbureau Weert neemt u dit graag uit handen. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bekijk deze introductiefilm voor een korte uitleg over de informatieplicht energiebesparing.

Doe de Energie-Check!

Stijgt of daalt mijn energierekening in 2020?

DOE HIER DE CHECK

Behoefte aan advies?

Ziet u door alle opties om uw woning of pand te verduurzamen, het bos niet meer? Dat begrijpen wij wel. Neemt u dan contact met ons op en dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.

JA, IK WIL ADVIES