Duurzaam en lokaal

SolarMundo-duurzaamadviesbureau uit Weert is een lokaal bedrijf dat actief is in Limburg en Zuid-Oost Brabant. Gericht op verduurzaming van uw woning en bedrijfspand en werkend met lokale partners met expertise en ervaring. Voor verduurzaming, energiebesparing en kostenbesparing bent u bij SolarMundo Weert aan het juiste adres!

Onze werkwijze

Nadat wij persoonlijk contact met u hebben gehad en bij ons duidelijk is waar uw wensen liggen,
gaan wij voor u aan de slag.
Wij bieden u daarna een eerlijk, transparant en persoonlijk advies aan.
Zodat u met uw investering kunt bijdragen aan een groenere wereld en u uw maandelijkse lasten ziet dalen.

Omdat het anders kan..

Duurzame energie als alternatief voor fossiele brandstoffen. Ons advies is gericht op een groenere wereld, met duurzame en voordelige alternatieven voor uw situatie.

Stuk voor stuk investeringen die bijdragen aan een schoner milieu en aan een flinke besparing in uw portemonnee zie aanbod diensten.

Ontzorging door maatwerk

Vanuit persoonlijk contact, verkennen we uw wensen en uw situatie. Bekijk onze diensten en zie hoe ook ú kunt investeren en besparen tegelijk!

SolarMundo werkt uitsluitend met gecertificeerde lokale aanbieders. Deze leveranciers zorgen voor de kwaliteit die u zoekt en SolarMundo begeleidt hierin het proces; van een 1e oriëntatie tot een laatste oplevering. Ontzorging van de klant is hierin ons motto!

Meer informatie of een afspraak? Bel of mail ons voor een persoonlijk antwoord.
Tel: 0495-230 020  Email: info@solarmundo.nl

Benieuwd naar uw besparing? Doe de energiescan of vraag
een adviesgesprek aan.

Stap 1

Meld u aan voor een gratis adviesgesprek.

Vanuit een concreet plan of een globaal idee, denken wij graag met u mee om uw wens verder vorm te geven. Denkt u aan isolatie van uw woning? Aan zuiniger verlichting, uw energietarief onder de loep of zonnepanelen op uw dak? Er is veel mogelijk en uw ideeën zijn altijd de moeite waard om te bespreken.

Stap 2

Het bespreken en bekijken van uw situatie op locatie.

Wij nemen de tijd voor u en bekijken ter plekke de mogelijkheden. Maatwerk, omdat iedere situatie uniek is.

Stap 3

Een plan van aanpak op maat.

Samen maken we uw wensen concreet en in een offerte zetten we de kosten voor u op een rij. Niet enkel de kosten, juist ook de besparingen als gevolg van de investeringsmaatregelen, brengen we voor u in kaart. Zo weet u precies welke investeringen lonen en wat dit concreet voor u betekent!

Stap 4

Uitvoering door onze partnerbedrijven.

Het moment waar het uiteindelijk om gaat: vakmensen gaan voor u aan de slag en realiseren uw wensen. Op een moment dat het voor u uitkomt, afgestemd op uw agenda, uw verbouwing of verhuisplanning.

Stap 5

Ontzorging tot het laatste moment.

SolarMundo bewaakt de kwaliteit en de voortgang en blijft uw aanspreekpunt. Een duurzame klantrelatie is ons streven, waarbij u graag van onze diensten gebruik blijft maken! Voor particulieren ontzorgen we de klant met inzicht in subsidies en door btw-teruggave uit handen te nemen. Ook dat is het voordeel van één contact. Een duurzame klantrelatie waarbij Solarmundo ontzorgt!

Heeft u nog vragen?

Neemt u vrijblijvend contact met ons op, voor informatie, advies en voor het maken van een afspraak. Uw wens staat centraal, van inventarisatie tot en met uitvoering. Dat is waarom klanten kiezen voor SolarMundo! Ontzorging is onze motto!

Meer weten? Bel 0495-230020 of Email info@solarmundo.nl
voor een persoonlijk antwoord op uw vragen.

Energiescan

MEER INFO

LED

MEER INFO

Airco/warmtepomp

MEER INFO

Zonnepanelen

MEER INFO

Isolatie

MEER INFO

Hybride ketel

MEER INFO

Liever meteen een vrijblijvend adviesgesprek en een eerste gratis analyse?

GRATIS ADVIESGESPREK AANVRAGEN
Marlon de Mey
Marlon de MeyAccountmanager / Eigenaar
Ervaren accountmanager met een bewezen geschiedenis van werken in de internetindustrie. Bekwaam in Operations Management, Energiebesparing, Coaching, Retail, Sales en Store Management. Sterke sales professional Ik denk in kansen en mogelijkheden, het is mijn uitdaging om uw wensen zo goed mogelijk te vertalen naar een eindresultaat waar u 100% tevreden over bent!
Stuur een mail
Leonie de Mey
Leonie de MeyAdministratie / Mede eigenaar
Enthousiast, gedreven en al ruim 10 jaar ervaring als administratief medewerkster in de energiebranche waar duurzaamheid voorop staat.
Voor vragen omtrent administratie zoals facturen, offertes en/of klachten kunt u contact met mij opnemen.
Stuur een mail
Solarmundo
SolarmundoAccountmanager
Jou Inhoud Komt Hier
Stuur een mail
Max Weekers
Max WeekersAccountmanager
Als jonge enthousiaste ondernemer ben ik altijd op zoek naar uitdagingen, nieuw in deze branche en met een groot netwerk is het mijn uitdaging om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, een prettige samenwerking en een mooi eindresultaat neer zetten waar alle partijen 100% tevreden over zijn is dat is waar ik naar streef.
Stuur een mail
Randy Wulms
Randy WulmsMarketing
Elke dag sta ik op met een missie. Creativiteit, passie en gedrevenheid zijn de kernwaarden van mij als ondernemer. Mijn ervaring in de retail en marketing branche plus de dankbaarheid die je van klanten ontvangt is mijn dagelijkse drijfveer. 2020 en onze toekomst staan voor duurzaamheid. Ik ben ervan overtuigd dat het de oplossing is voor een beter milieu en dat begint toch echt bij onszelf. Denkt u hier hetzelfde over? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Stuur een mail
Solarmundo
SolarmundoAccountmanager
Jou Inhoud Komt Hier
Stuur een mail

Behoefte aan advies?

Ziet u door alle opties om uw woning of pand te verduurzamen, het bos niet meer? Dat begrijpen wij wel. Neemt u dan contact met ons op en dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.

JA, IK WIL ADVIES