Duurzaam & lokaal

SolarMundo-duurzaamadviesbureau uit Weert is een lokaal bedrijf dat actief is in Limburg en Zuid-Oost Brabant. Gericht op verduurzaming van uw woning en bedrijfspand en werkend met lokale partners met expertise en ervaring. Voor verduurzaming, energiebesparing en kostenbesparing bent u bij SolarMundo Weert – Eindhoven aan het juiste adres!

Onze werkwijze

Nadat wij persoonlijk contact met u hebben gehad en bij ons duidelijk is waar uw wensen liggen,
gaan wij voor u aan de slag.
Wij bieden u daarna een eerlijk, transparant en persoonlijk advies aan.
Zodat u met uw investering kunt bijdragen aan een groenere wereld en u uw maandelijkse lasten ziet dalen.

Omdat het anders kan..

Duurzame energie als alternatief voor fossiele brandstoffen. Ons advies is gericht op een groenere wereld, met duurzame en voordelige alternatieven voor uw situatie.

  • Plaatsing van zonnepanelen

  • Een isolatieplan voor uw woning of bedrijfspand

  • Sfeervolle ledverlichting

  • Gratis energiescan met advies

  • Inductie CV ketel en Airco`s

Stuk voor stuk investeringen die bijdragen aan een schoner milieu en aan een flinke besparing in uw portemonnee zie aanbod diensten.

Ontzorging door maatwerk

Vanuit persoonlijk contact, verkennen we uw wensen en uw situatie. Bekijk onze diensten en zie hoe ook ú kunt investeren en besparen tegelijk!

SolarMundo Weert – Eindhoven werkt uitsluitend met gecertificeerde lokale aanbieders. Deze leveranciers zorgen voor de kwaliteit die u zoekt en SolarMundo begeleidt hierin het proces; van een 1e oriëntatie tot een laatste oplevering. Ontzorging van de klant is hierin ons motto!

Meer informatie of een afspraak? Bel of mail ons voor een persoonlijk antwoord.
Tel: 0495-230 020  Email: info@solarmundo.nl

Benieuwd naar uw besparing? Doe de gratis dakscan of vraag
een adviesgesprek aan.

Stap 1

Meld u aan voor een gratis adviesgesprek.

Vanuit een concreet plan of een globaal idee, denken wij graag met u mee om uw wens verder vorm te geven. Denkt u aan isolatie van uw woning? Aan zuiniger verlichting, uw energietarief onder de loep of zonnepanelen op uw dak? Er is veel mogelijk en uw ideeën zijn altijd de moeite waard om te bespreken. Vraag hier een gratis adviesgesprek aan.

Stap 2

Het bespreken en bekijken van uw situatie op locatie.

Wij nemen de tijd voor u en bekijken ter plekke de mogelijkheden. Maatwerk, omdat iedere situatie uniek is.

Stap 3

Een plan van aanpak op maat.

Samen maken we uw wensen concreet en in een offerte zetten we de kosten voor u op een rij. Niet enkel de kosten, juist ook de besparingen als gevolg van de investeringsmaatregelen, brengen we voor u in kaart. Zo weet u precies welke investeringen lonen en wat dit concreet voor u betekent!

Stap 4

Uitvoering door ons eigen monteurs.

Het moment waar het uiteindelijk om gaat: vakmensen gaan voor u aan de slag en realiseren uw wensen. Op een moment dat het voor u uitkomt, afgestemd op uw agenda, uw verbouwing of verhuisplanning.

Stap 5

Ontzorging tot het laatste moment.

SolarMundo bewaakt de kwaliteit en de voortgang en blijft uw aanspreekpunt. Een duurzame klantrelatie is ons streven, waarbij u graag van onze diensten gebruik blijft maken! Een duurzame klantrelatie waarbij Solarmundo ontzorgt!

Heeft u nog vragen?

Neemt u vrijblijvend contact met ons op, voor informatie, advies en voor het maken van een afspraak. Uw wens staat centraal, van inventarisatie tot en met uitvoering. Dat is waarom klanten kiezen voor SolarMundo! Ontzorging is onze motto!

Meer weten? Tel: 0495-230 020 of Email info@solarmundo.nl
voor een persoonlijk antwoord op uw vragen.

Liever meteen een vrijblijvend adviesgesprek en een eerste gratis analyse?

Marlon de Mey
Marlon de MeyAccountmanager / Eigenaar
Ervaren accountmanager met een bewezen geschiedenis van werken in de internetindustrie. Bekwaam in Operations Management, Energiebesparing, Coaching, Retail, Sales en Store Management. Sterke sales professional Ik denk in kansen en mogelijkheden, het is mijn uitdaging om uw wensen zo goed mogelijk te vertalen naar een eindresultaat waar u 100% tevreden over bent!
Leonie de Mey
Leonie de MeyAdministratie / Mede eigenaar
Enthousiast, gedreven en al ruim 10 jaar ervaring als administratief medewerkster in de energiebranche waar duurzaamheid voorop staat.
Voor vragen omtrent administratie zoals facturen, offertes en/of klachten kunt u contact met mij opnemen.
Raf Uuldriks
Raf UuldriksAccountmanager
Een student aan het Summa College in Eindhoven, die zich in 6 maanden stage heeft laten zien als een beginnend accountmanager. In deze omgeving en branche wil ik mij ontwikkelen als een volwaardig accountmanager, daarom ben ik erg blij met de kans die ik gekregen heb om hier te mogen werken. Met de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens die stage, wil ik met klanten in gesprek gaan om tot mooie en duurzame oplossingen te komen.
Accountmanager
AccountmanagerSven Spierings
Ondernemend, probleem oplossend en klantgericht. Zo kan ik mezelf aardig omschrijven, na een aantal jaar ervaring als leidinggevende in de sales was ik toe aan een nieuwe stap. Ik zocht iets waarbij ik bezig kan zijn met innovatie en klanten écht kan helpen met het maken van de beste, toekomstbestendige, keus.
Accountmanager
Accountmanager
Accountmanager
AccountmanagerBart Steijvers
Mensen zullen mij omschrijven als een eerlijk, rustig en nuchter persoon. Ik ben iemand die goed kan luisteren en oordeel niet snel. Ik studeer momenteel Toegepaste Psychologie, dus accountmanager past hier erg goed bij. Ik help en adviseer klanten graag naar hun behoeften.
Marketing - en Socialmedia
Marketing - en Socialmedia

Behoefte aan advies?

Ziet u door alle opties om uw woning of pand te verduurzamen, het bos niet meer? Dat begrijpen wij wel. Neemt u dan contact met ons op en dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.