SolarMundo, lokale experts in verduurzaming!

“Ontdek de kracht van duurzaamheid met SolarMundo: uw vertrouwde partner in Limburg en Zuidoost Brabant. Wij zijn hét lokale duurzaamheidsadviesbureau uit Weert en zetten ons vol passie en expertise in voor het verduurzamen van uw woning en bedrijfspand, met als doel een optimaal resultaat voor u.

Als erkend installatiebedrijf bieden wij veilige en professionele installaties.
In onze dienstverlening focussen wij op transparantie, ongeëvenaarde kwaliteit en uitzonderlijke service. Wij geven helder onderbouwend advies, hanteren eerlijke prijzen en bieden standaard 5 jaar garantie op installatie, bovenop productgaranties die tot wel 30 jaar kunnen oplopen.

Kies voor SolarMundo en omarm duurzaamheid, bespaar energie en verminder uw maandlasten. Samen bouwen we aan een groenere toekomst!”

Duurzaam wonen in 5 stappen

Stap 1

Meld u aan voor een gratis adviesgesprek

Stap 2

Bespreken en bekijken van uw situatie op locatie

Stap 3

Het accepteren van ons aanbod

Stap 4

De montage vindt vaak al plaats in minder dan 1 dag

Stap 5

Ontzorging tot het laatste moment

Onze missie en visie

Bij Solarmundo is onze visie duidelijk: we streven niet naar 99% kwaliteit, maar naar 100%! Onze toewijding aan kwaliteit wordt weerspiegeld in ons zorgvuldig samengestelde assortiment producten waar we diepgaande inhoudelijke kennis over hebben en volledig achter staan. Hierdoor kunnen we u voorzien van deskundig advies. We zijn er trots op om officiële Enphase Gold-installateurs te zijn, een erkenning van onze expertise.

Maar bij Solarmundo draait het niet alleen om het leveren van kwalitatieve producten. We nemen de zorg voor onze klanten uiterst serieus, vanaf het allereerste contact tot ver na de oplevering. Ons doel is het opbouwen van een duurzame klantrelatie. Solarmundo wordt gekenmerkt door drie kernwaarden: Kwaliteit, Veiligheid en Transparantie. Samen streven we naar een duurzame toekomst.

Mijn verhaal

Marlon de Mey, oprichter van Solarmundo Duurzaamadviesbureau.

“Ruim 10 jaar geleden nam ik de beslissing om mijn eigen onderneming te starten. Hoewel ik destijds een stabiele baan had bij een gerenommeerd elektronicabedrijf, bleef mijn droom van het runnen van mijn eigen bedrijf me achtervolgen. Mijn professionele achtergrond omvat bekwame ervaring in Operations Management, Energiebesparing, Coaching, Retail, Sales en Store Management. Als sterke sales professional heb ik altijd gestreefd naar het beste in elk aspect van mijn carrière.

Dit avontuur leidde tot de oprichting van Solarmundo Duurzaamadviesbureau. Vandaag de dag heb ik geen enkele spijt van mijn besluit en haal ik dagelijks veel voldoening uit mijn werk. Het is een voorrecht om samen te werken met fijne klanten, ik waardeer het persoonlijke contact dat we met hen hebben opgebouwd.

Bij Solarmundo is kwaliteit de hoeksteen van alles wat we doen, en zijn we vastbesloten om de beste service te bieden. We geloven in hoogwaardig vakmanschap en hechten veel waarde aan een vriendelijk en respectvol contact met onze klanten.”

Marlon de Mey
Marlon de MeyRelatiemanager / Eigenaar
“Ik denk in kansen en mogelijkheden, het is mijn uitdaging om uw wensen zo goed mogelijk te vertalen naar een eindresultaat waar u 100% tevreden over bent!”
Leonie de Mey
Leonie de MeyAdministratie / Mede-eigenaar
“Voor al uw vragen met betrekking tot administratie, zoals facturen, offertes en eventuele klachten, sta ik tot uw beschikking. Aarzel niet om contact met mij op te nemen; ik help u graag verder.”
Bart Steijvers
Bart SteijversRelatiemanager
“Mensen omschrijven mij vaak als een eerlijk, bedachtzaam en nuchter persoon. Ik ben iemand die met aandacht luistert en vind het een waar genoegen om klanten te assisteren en te adviseren naar hun behoeften. U kunt erop vertrouwen dat ik me met passie inzet voor uw tevredenheid.”
Relatiemanager
RelatiemanagerRelatiemanager
Andre Werts
Andre WertsHoofdmonteur / Electricien
1e Dakmonteur
1e Dakmonteur1e Dakmonteur
Dakmonteur
DakmonteurDakmonteur
Dakmonteur
DakmonteurDakmonteur

Behoefte aan advies?

Ziet u door alle opties om uw woning of pand te verduurzamen, het bos niet meer? Dat begrijpen wij wel. Neemt u dan contact met ons op en dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.