Beloon u zelf, kennissen, vrienden, buren en bekenden!

Als u door onze Solarmundo monteurs een zonnepanelensysteem hebt laten aanleggen, bent u niet alleen verzekerd van een perfect systeem maar ook van de toegang tot ons ambassadeursprogramma.
Als alles is aangelegd en werkt, neemt een van onze adviseurs contact met u op om te kijken of alles naar wens is verlopen en of het systeem werkt naar verwachting. Hij of zij laat dan een drietal vouchers bij u achter die u dan aan kennissen, vrienden, buren of bekenden kunt geven als zij bij u gezien of van u gehoord hebben hoe de installatie is verlopen en hoeveel energie u al opwekt. Wilt u behoren tot onze TOP-Ambassadeurs en heeft u daarom meer dan drie vouchers nodig, dan krijgt u die natuurlijk.

We belonen iedereen die ons aanbeveelt bij vrienden, kennissen, familie, buren met een Cadeaukaart van € 50,- als diegene ons inschakelt om ook bij hun zonnepanelen te laten installeren. Daar bovenop krijgen zij dan € 50,- korting op hun installatie en aanleg. Top toch?

Kijk daarom eens rond in je omgeving en ga eens na aan wie je allemaal hebt verteld over de aanleg van jouw systeem en de voordelen ervan. Misschien kun je ze wel enthousiasmeren en overtuigen om door ons een systeem aan te laten leggen. Behorende beloning.

Sportverenigingen

Naast menig bedrijf betalen sportverenigingen vaak ook een aardig bedrag aan energiekosten.
Solarmundo biedt graag de mogelijkheid om voor een vereniging een vaste besparing te realiseren.

Voor alle sportverenigingen hebben wij een bonus systeem.
Voor elk lid van de vereniging dat via ons stroom en gas afneemt krijgt de vereniging een bijdrage.
Dit kan al snel aardig oplopen voor uw vereniging.

Behoefte aan advies?

Ziet u door alle opties om uw woning of pand te verduurzamen, het bos niet meer? Dat begrijpen wij wel. Neemt u dan contact met ons op en dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.